Ne jemi
Ekspert të
Shërbimeve
Financiare
NA KONTAKTONI " Ne do të menaxhojmë më
mirë financat tuaja"

Ne jemi
Ekspert të
Shërbimeve
Financiare
NA KONTAKTONI " Ne do të menaxhojmë më
mirë financat tuaja"

ESDE Consulting

KRIJUAR NË VITIN 2012

Shoqëria operon në treg bazuar në eksperiencën 20 vjeçare të Z. Saliaj, themeluesit të saj, duke iu ardhur në ndihmë nevojave financiare, fiskale dhe ligjore të shoqërive të ndryshme.

ESDE Consulting është një shoqëri konsulente, e cila ofron shërbime financiare duke përfshirë shërbimet e kontabilitetit , shërbimet tatimore, shërbimet e auditimit, menaxhimit të personelit dhe një gamë të gjerë të këshillimit financiar dhe ligjor.

Ne synojmë të jemi një nga studiot më të rëndësishme të kontabilitetit, me aftësitë për të arritur dhe plotësuar nevojat e klientëve tanë, duke iu ofruar atyre një shërbim sa më cilësor.

Stafi ynë punon për një qëllim dhe ka kualifikimin e duhur në plotësimin e nevojave financiare dhe fiskale të shoqërive, si dhe për zgjidhjen e problematikave në mënyrë sa më efiçente.

Llogaritja precize 100%
Klientë të kënaqur 100%
Projekte të sukseshme 100%

Shërbimet tona!

Stafi ynë punon per nje qëllim dhe ka kualifikimin e duhur në plotësimin e nevojave financiare
dhe fiskale të shoqërive dhe për zgjidhjen e problematikave në mënyrë sa më eficente.

Shërbimi
Financiar

Shërbime
Kontabiliteti

Konsulencë
Financiare

Shërbime Fiskale
Për Individet

Shërbime Fiskale
Për Bizneset

Shërbime
Ekstra

Bashkëpunimet që na bejne krenarë

Le të flasim së bashku për biznesin tuaj!

Prioritetet tona kanë mbetur gjithmonë të njëjtat: për të ndihmuar kompanitë të maksimizojnë fitimet, të përshpejtojnë rritjen e klientëve dhe të fitojnë një avantazh të qëndrueshëm konkurrues në industritë e tyre.

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right